W naszej restauracji serwujemy dania kuchni regionalnej i kresowej oraz z dziczyzny.
Cenimy tradycyjne przepisy oraz dbamy o najlepszą jakość produktów.
Szczycimy się współpracą z lokalnymi producentami.
Dostosowujemy menu według potrzeb naszych Gości, będących na specjalnych dietach
(takich jak wegańska czy bezglutenowa).
Człowiek dzięki któremu kuchnia Bojarskiego Gościńca ma tylu stałych Gości. Można przecież wziąć pomysł od kogoś lub znaleźć go w internecie, ale smak trzeba po prostu mieć.
Nie wymuszona i wielokrotnie wyróżniona w Waszych opiniach. Witamy uśmiechem, nie stronimy od wzroku i serdecznie zapraszamy do zajęcia miejsca.
Miejsce spotkań i biesiad. To właśnie tutaj jest możliwość spróbowania chaczapuri prosto z pieca, wyjątkowego specjału gruzińskiej kuchni! Piec opalany drewnem daje nam duże możliwości z których korzystamy w sezonie zaskakując specjalnymi ofertami spoza karty.